28.12.14

Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους απεργούς...

... που υπερασπίζονταν την κυριακάτικη αργία έξω από τον "Ιανό".
Τέσσερις οι συλληφθέντες...
Με μερικές διμοιρίες ΜΑΤ αντιμετωπίστηκαν οι απεργοί-εργαζόμενοι στο χώρο του βιβλίου που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής έξω από το βιβλιοπωλείο "Ιανός" στην...
οδό Σταδίου. Τεσσερις συλλήψεις από την αστυνομία.


Παρεμβάσεις σήμερα το πρωί έξω από τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου. Επέμβαση των ΜΑΤ έξω από τον Ιανό, 5 προσαγωγές, εκτός των οποίων οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Ακροπόλεως.

Φωτογραφίες: @dromografos2

Τελευταία ενημέρωση, 3.20 μ.μ.

Η αστυνομία ζητάει να φύγει ο κόσμος από τον δρόμο μπροστά από το Τμήμα Aκροπόλεως. Κάλεσμα για να ενισχυθεί η συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες

Ενημέρωση, 3.10 μ.μ.

Σύμφωνα με τον dromografos2, οι κατηγορίες και για τους 4 συλληφθέντες αφορούν «παράνομη βία» και «παρακώλυση [της λειτουργίας] του καταστήματος»

Ενημέρωση, 2.30 μ.μ.

Πέντε τελικά οι προσαγωγές έξω από τον Ιανό, οι 4 μετατρέπονται σε συλλήψεις σύμφωνα με τον dromografos2. Μαζεύεται κόσμος έξω από το ΑΤ Ακροπόλεως όπου κρατούνται οι συλληφθέντες.

Ενημέρωση, 1.35 μ.μ.

Σε 4 προσαγωγές μετά τη διάλυση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με τον dromografos2, οι 2 προσαγωγές είναι άσχετες με τους διαδηλωτές, περαστικών από το σημείο.

Embedded image permalink
Τα ΜΑΤ έξω από τον Ιανό μετά τη διάλυση της συγκέντρωσης.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: