8.12.14

Γ.Ρωμανός βλέπει Τσίπρα και Ιερώνυμο...

Συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά και με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο θα έχει, σύμφωνα με...
πληροφορίες, ο πατέρας του Ν.Ρωμανού Γιώργος. 

Ο κ. Ρωμανός το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. 

«Δεν βρέθηκε λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα του Νίκου Ρωμανού. Νομίζω θα το ξανασυζητήσουν και εύχομαι να βρεθεί μια λύση. Ζητάω να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Από ανθρώπινης πλευράς να καταλάβουν και να δώσουν λύση στο πρόβλημα», είπε ο κ. Ρωμανός ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό παρουσία και του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου για περίπου είκοσι λεπτά και συνέχισε: «Το παιδί μου θα συνεχίσει την απεργία πείνας και ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ξέρει που βρίσκεται το δίκιο». Δήλωσε επίσης ότι ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρωθυπουργός είπε στον Γιώργο Ρωμανό: «Σαν γονιός συμμερίζομαι την αγωνία για την υγεία του παιδιού σας, όμως ως πρωθυπουργός που σέβεται τη διάκριση των εξουσιών δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να παρέμβω στη Δικαιοσύνη».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, σε συνομιλία με δημοσιογράφους, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός άκουσε τον κ. Ρωμανό σαν γονιός και του ζήτησε οι γονείς να στηρίξουν ψυχολογικά το παιδί για να σταματήσει την απεργία πείνας.

Ο κ. Αθανασίου πρόσθεσε ότι το νομικό πλαίσιο είναι από τα πιο προοδευτικά και σύγχρονα σε όλη την Ευρώπη μετά και την προσθήκη της εξ αποστάσεως μάθησης και από εκεί και πέρα η πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει.

Ο Γιώργος Ρωμανός πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου μόνος χωρίς την μητέρα του Νίκου Ρωμανού Παυλίνα Νάσιουτζικ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: