11.12.14

Κουίκ: Δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Κουίκ: Δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές"...


Την εκτίμηση ότι δεν θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο...
πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, να μην προχωρήσει στην τρίτη ψηφοφορία, εάν διαπιστώσει ότι είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία των 180 βουλευτών, και να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές γρηγορότερα.

Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κουίκ δήλωσε βέβαιος ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα είναι στην επόμενη Βουλή, ενώ για την αποχώρηση του βουλευτή Παναγιώτη Μελά, είπε ότι όχι μόνο δεν έκανε ζημιά στο κόμμα, αλλά του έδωσε και μία ποσοστιαία μονάδα, διότι φάνηκε ότι οι ΑΝΕΛ δεν κάνουν πίσω, δεν υποκύπτουν και είναι σταθεροί στη γραμμή που έχουν χαράξει.

Προέβλεψε ότι μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί πολυκομματική κυβέρνηση, εθνικού σκοπού και όχι δικομματική. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμμετάσχουν σε αυτή την κυβέρνηση, εφόσον γίνουν αποδεκτές οι θέσεις που βάζουν για τα εθνικά και άλλα ζητήματα. Ως προς το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη είπε ότι είναι «το πιο συστημικό κόμμα» και δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχουν οι ΑΝ.ΕΛ. σε κυβερνητικό σχήμα στο οποίο θα συμμετέχει και το Ποτάμι.

Ο κ. Κουίκ επισήμανε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. κινούνται σε εντατικούς ρυθμούς προεκλογικής προετοιμασίας για πρόωρες εθνικές εκλογές και είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες κατάρτισης των ψηφοδελτίων...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: