2.12.14

Είναι λογικό να ερεθίζει ο Αλέξης την Σία…

«αφού περνάει τις μέρες της με τον Παύλο Τσίμα και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, οι οποίοι είναι εντελώς ντεκαβλέ»…

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είναι εκεί πια ο Παύλος Τσίμας και το κανάλι έχει γίνει κομμουνιστικό. Η...
νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι βέβαιη, και όλοι μαζί, Λαός, ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, αμερικάνικη πρεσβεία και αγορές θα φέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει.

Η Σία Κοσσιώνη και ο Παύλος Τσίμας ρωτούσαν συνέχεια τον Αλέξη Τσίπρα «πού θα βρει τα χρήματα» αλλά ο Τσίπρας δεν τους έλεγε πού τα έχει κρυμμένα γιατί φοβάται να μην πάνε και του τα πάρουν.

Οι υποθετικές ερωτήσεις και τα «αν» έπεφταν βροχή, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάφερε να απαντήσει στην ερώτηση του Παύλου Τσίμα «τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν γίνει πυρηνική καταστροφή, αν, παράλληλα, γίνει παγκόσμιος πόλεμος και αν γίνει κι ένας σεισμός 12 Ρίχτερ που θα ισοπεδώσει τον πλανήτη».

Πάντως, η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας δεν ρώτησαν τον Αλέξη Τσίπρα τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει η Δευτέρα Παρουσία και αν πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, οπότε καταλάβαμε πως η συνέντευξη ήταν στημένη.

Αίσθηση προκάλεσε η είσοδος της Γιάννας Αγγελοπούλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα την ώρα της συνέντευξης αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας παρέμειναν ψύχραιμοι και άρχισαν να βαράνε προσοχές και να παίρνουν κάμψεις, ενώ ο Αλέξης και η Γιάννα πήγαν στο παράθυρο και άρχισαν να πετούν μελομακάρονα στους Σύρους πρόσφυγες που κάνουν απεργία πείνας στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης ήταν όταν η Σία Κοσιώνη είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως την ερεθίζει και αυτός απάντησε πως χαίρεται που την ερεθίζει, οπότε οι γονείς έκλειναν τρομαγμένοι τις τηλεοράσεις και ο Παύλος Τσίμας άρχισε να αισθάνεται περιττός, αφού καμία δεν του έχει πει ποτέ πως την ερεθίζει, με αποτέλεσμα να αισθάνεται κάγκουρας.

Πάντως, είναι λογικό να ερεθίζει ο Αλέξης Τσίπρας τη Σία Κοσιώνη, αφού περνάει τις μέρες της με τον Παύλο Τσίμα και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, οι οποίοι είναι εντελώς ντεκαβλέ.

Η επόμενη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη, ώστε να πείσει τους νταβατζήδες πως είναι ακίνδυνος και χαριτωμένος.

(Αλέξη, το μαγάρισες το γραφείο σου στη Βουλή, βάζοντας μέσα τον Παύλο Τσίμα. Εγώ δεν ξανάρχομαι εκεί. Στο εξής, θα βρισκόμαστε στο σπίτι της Γιάννας.)...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: