17.12.14

Ανησυχία για σόου των Χρυσαυγιτών...

 

 

Θα μεταφερθούν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ψηφοφορία...

Έντονη είναι η ανησυχία στη Βουλή για πιθανό σόου που μπορεί να προκαλέσουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στη σημερινή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της...
εφημερίδας «Έθνος» ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι έξι κρατούμενοι βουλευτές θα μεταφερθούν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Βουλή, μετά και τη χθεσινή απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά.
Με χθεσινή της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, προανήγγειλε ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές "θα καταψηφίσουν τον μνημονιακό υποψήφιο" καταγγέλλοντας και πάλι τις διαδικασίες προφυλάκισης των βουλευτών της και κάνοντας λόγο για κατάλυση της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους, οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ιωάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς είχαν προκαλέσει ένταση με απαξιωτικές και υβριστικές εκφράσεις, ενώ έξω από τη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 οπαδοί του κόμματος κρατώντας σημαίες και σύμβολα της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι δίστασαν να τραγουδήσουν από τα μεγάφωνα τον ναζιστικό ύμνο μεταφρασμένο στα Ελληνικά και εν συνεχεία φώναζαν με ρυθμό "αλήτες, προδότες, πολιτικοί". 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: