6.12.14

Απόπειρα μεθόδευσης καταγγέλλει ο δικηγόρος του Ρωμανού...

Απόπειρα μεθόδευσης καταγγέλλει ο δικηγόρος του Ρωμανού


HXHTIKO...
Ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης, κατήγγειλε μέσω του Real Fm 97.8 μεθόδευση ώστε να παρουσιαστεί ότι ο Νίκος Ρωμανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ψυχική του υγεία.  Παράλληλα, σημείωσε ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε...
απεργία δίψας τις επόμενες μέρες.
«Η υγεία του βαίνει πτωτικά αλλά τον έχει απογοητεύσει η επιχειρούμενη ενέργεια να παρουσιαστεί ότι δεν έχει την ψυχική του υγεία. Είναι μεθοδευμένο, ανήθικο και παράνομο, διότι δίνεται εντολή ότι σε περίπτωση αυτοκτονικών τάσεων να το δέσουν», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου.
«Η αξονική δεν έδειξε καμία αλλοίωση στον εγκέφαλο. Διατηρεί την ψυχική του υγεία σε άριστη κατάσταση. Κατά συνέπεια είναι μεθόδευση γιατί αν παρουσιαστεί ότι έχει απολέσει την ψυχική του υγεία, τότε μπορεί να προκύψει η αναγκαστική σίτισή του», πρόσθεσε.
Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης υπογράμμισε μάλιστα ότι ο Νίκος Ρωμανός σκέφτεται να προχωρήσει σε απεργία δίψας τις επόμενες μέρες και είπε χαρακτηριστικά:
«Ήδη σκέφτεται να σκληρύνει την στάση του ακόμα πιο πολύ και αμέσως τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε απεργία δίψας. Θα κόψει και το νερό».

Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ...

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: