4.12.14

Ως ύποπτος για κακούργημα καλείται ο Σούκουρας...

Ως  ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή  καλείται να δώσει εξηγήσεις την...
Δευτέρα  στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Σούκουρας.

Ο κ. Σούκουρας θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην έρευνα για την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς  φέρεται να είναι εκείνος που πρότεινε χρήματα στην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή  Σούκουρα ενισχύθηκαν μετά την κατάθεση σήμερα του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να προσκόμισε και βίντεο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές  από το εν λόγω υλικό προκύπτει μια «βαθύτερη σχέση» του Γ.Σούκουρα με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται εμπλεκόμενοι στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι βάση των καταγγελιών της  κ.Ξουλίδου, ο Γιώργος Σούκουρας  της πρότεινε 2 με  3 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, η βουλευτής ισχυρίζεται ότι εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες υπήρξε και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω facebook τα οποία και έχει προσκομίσει στον εισαγγελέα.

Η κ. Ξουλίδου έχει καταγγείλει πως ο Γιώργος Σούκουρας  σε επικοινωνία που είχε μαζί της, της είπε πως ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη χρηματιστεί. Αυτή η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μελά ο οποίος μ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Σούκουρας αλλά και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση χαρακτηρίζοντας ψευδή και συκοφαντικά όσα λέγονται σε βάρος του...
πηγή enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: