11.12.14

Ενας νεκρός κι ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία...

Νεκρός ο άνδρας που αγνοούνταν στο Γαλλικό ποταμόΝεκρός ανασύρθηκε λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Πέμπτης ο άνδρας ο οποίος...
αγνοείτο τα τελευταία δύο 24ωρα στον Γαλλικό ποταμό. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα  ανάμεσα σε κλαδιά δένδρων. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν να καλεί σε βοήθεια ένας άνθρωπος που ήταν γατζωμένος σε ένα δέντρο με το νερό να φτάνει μέχρι την μέση του. Ξαφνικά τον έχασαν από τα μάτια τους.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη από την πυροσβεστική υπηρεσία ακόμη μία επιχείρηση εντοπισμού άνδρα στην περιοχή Άσπρο Κιλκίς.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο. Αγνοείται ο ένας από τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Εντονα καιρικά φαινόμενα

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται η Ελλάδα. Έβρος, Χαλκιδική, Κιλκίς, Πόρος και Αργολίδα πλήττονται από βροχές και πλημμύρες, ενώ ο καιρός από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσει επιδείνωση και στη νότια Ελλάδα. 

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα ξεκινήσουν σταδιακά από τα δυτικά και μέχρι αύριο θα φθάσουν στην περιοχή των Δωδεκανήσων. Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το Σάββατο. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: