5.12.14

Σε κίνδυνο η υγεία του Ρωμανού...

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Νίκου Ρωμανού μετά και το...
χθεσινό λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο 21χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη ληστεία στο Βελβεντό, βρίσκεται για 26η ημέρα σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι παρόλο που πέρασε στις πανελλαδικές εξετάσεις, δεν του χορηγείται άδεια προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο ΤΕΙ της Αθήνας. 

Ο οργανισμός του νεαρού έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και πλέον η υγεία του βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση. 

Επιβαρημένος πολύ ο οργανισμός του

Ο φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» απέφυγε χθες τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο 21χρονος έχασε τις αισθήσεις του νωρίς το απόγευμα εξαιτίας της επιβαρημένης κατάστασης της υγείας του και με δεδομένη τη χαμηλή αρτηριακή πίεση στον οργανισμό του έπειτα από τόσες ημέρες απεργίας πείνας. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των άλλων έχει παρουσιάσει και προβλήματα όρασης.

Η ανάταξή του έγινε με επιτυχία από τους θεράποντες ιατρούς και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»:

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι ιατροί του Νοσοκομείου που συμμετέχουν στη Νοσηλεία του Νίκου Ρωμανού, το πράττουν με βάση τους Νόμους του κράτους, την ιατρική δεοντολογία και τη διακήρυξη της Μάλτας στα πλαίσια του παγκόσμιου ιατρικού Συνεδρίου.

Ο διοικητής Χρήστος Χ. Τσάμης».
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: