3.12.14

Ο Άδωνις «γουστάρει» το μνημόνιο ...

 
«Γουστάρω τις μεταρρυθμίσεις» που φέρνει το μνημόνιο είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Η τρόικα ήρθε γιατί ...
κάτι κάναμε στραβά» τόνισε και πρόσθεσε «ότι σε αυτή την κρίση η χώρα που μας στήριξε περισσότερο είναι η Γερμανία». Ταυτόχρονα τόνισε ότι θα ψήφιζε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Μαριάννα Βαρδινογιάννη γιατί όπως είπε έχει κάνει εξαιρετικό έργο μέσω του «Ελπίδα».

«Εύχομαι να είναι αθώος και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι χαρούμενος για αυτό» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι εάν θα πρότειναν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα την ψήφιζε. «Κάνει καταπληκτική δουλειά, έχει κάνει το καλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά στην μισή Ευρώπη» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι την εκτιμά αφάνταστα.

«Την Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα την ψήφιζα, γιατί δεν αντέχω την υποκρισία, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος δισεκατομμυριούχος να θέλει να είναι κομμουνιστής, δεν γίνεται αυτό. Ευελπιστώ το κόμμα μου να μην με φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: