13.12.14

Ποιούς θα ανταμείψει...

gap


... και ποιούς θα δυσαρεστήσει ο Γιώργος...
Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, θα μιλήσει τελικά στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Ιστορικού Υλικού του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».
Το ραντεβού του με τους Κοζανίτες είχε...
αρχικά προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε και θα αρχίσει κανονικά να λειτουργεί η Έκθεση στην περιοχή, με ελεύθερη είσοδο έως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου. Η μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού προέκυψε ως ανάγκη από την στιγμή που την προηγουμένη έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή. Και δεν θα μπορούσε να είναι απών. Άλλωστε, αν κρίνει κανείς από την χθεσινή του ανακοίνωση, με την ομιλία του, και τους Κοζανίτες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, αλλά και εν γένει τους οπαδούς του ανά την επικράτεια θα ανταμείψει μ' αυτά που θα πει. Και κάποιους -ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- στην Αθήνα θα δυσαρεστήσει. 
Πάντως, και επειδή η ομιλία του θα είναι την επομένη της πρώτη ψηφοφορία για τον ΠτΔ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από πολλούς άλλους παράγοντες, εγχώριους και της αλλοδαπής. Αυτό λένε οι πληροφορίες μου και, ως συνήθως, είναι έγκυρες...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: