6.12.14

Πρωτοφανή βία των ΜΑΤ εναντίον πολιτών, στο Αγρίνιο…

Εμβρόντητοι οι πολίτες του Αγρίνιου, σήμερα το μεσημέρι έγιναν μάρτυρες απρόκλητης, αναίτιας και πρωτόγνωρης σε αγριότητα επίθεσης των ΜΑΤ, ενάντια σε ολιγομελή ομάδα νέων που...
είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης και διαδήλωναν ειρηνικά για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και για το αίτημα άδειας του Νίκου Ρωμανού που βρίσκεται στην 27η ημέρα απεργίας πείνας.

Η πρωτοφανής βία των δυνάμεων καταστολής δεν εξαίρεσε διερχόμενους πολίτες από την οδό Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και πελάτες καφετεριών που βρίσκονται κατά μήκος της οδού, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Η τυφλή βία των ΜΑΤ προξένησε ζημιές και στις καφετέριες. Ήδη αρκετοί πολίτες της πόλης, μεταξύ αυτών και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τραυματισμένοι από την επίθεση των ΜΑΤ. Ακόμα τρεις πολίτες έχουν προσαχθεί στην αστυνομία.

Είναι πλέον κραυγαλέα η προσπάθεια της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, να εμπεδώσει κλίμα βίας και τρομοκρατίας, ενάντια σε κάθε πολίτη και σε κάθε συλλογικότητα, που διαφωνεί, που αντιδρά και αντιστέκεται στις επιλογές της.

Καταδικάζουμε τη σημερινή κυβερνητική αγριότητα στο Αγρίνιο και καλούμε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες πολίτες να εναντιωθούν ενάντια σε αυτούς που αγνοούν τη δημοκρατία, που λεηλατούν τη χώρα, που ξεπουλάν τη δημόσια περιουσία, που καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα και εξαθλιώνουν τις ζωές μας...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: