3.12.14

Ραγκούσης: Ωμή παρέμβαση Αθανασίου ...

 
Ως ακόμη ένα «καρφί στο σταυρό του μαρτυρίου» χαρακτήρισε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης την απόφαση και τόνισε ότι «ο Ρωμανός θα παραμείνει στην απεργία πείνας μέχρι...

το φυσικό του θάνατο απέναντι στην αδιαλλαξία της κρατικής εξουσίας».

Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι ανέμενε το αποτέλεσμα. «Από τη στιγμή που βγαίνει ο αρμόδιος υπουργός και λέει ότι θα υπάρξει μία νομοθετική ρύθμιση για τηλεπαρακολούθηση, δίνει και σηματοδοτεί το αποτέλεσμα  του συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Είναι ωμή παρέμβαση, πρόκειται για σκληρό κατασταλτικό μέτρο» είπε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης.

«Από εχθές έχει επιδεινωθεί η υγεία του και υπάρχουν σκέψεις για την μεταφορά του σε εντατική μονάδα θεραπείας» είπε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης. Για το κείμενο του Ρωμανού είπε ότι είναι η διαθήκη του. Δεν απειλούμε, δικαίωμα ζητάμε στην ελευθερία και τη δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του Ρωμανού.


topontiki.gr

Πριν ή μετά τα ΜΑΤ; Ο Σαμαράς υπόσχεται στα ΑμεΑ ταχεία αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η κρίση

«Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας» είπε ο Σαμαράς σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία και τα ΜΑΤ υπάκουσαν!

Την ταχεία αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η κρίση στοχεύει η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία, προσθέτοντας ότι σκοπός είναι να μπει τέλος σε κάθε αποκλεισμό και να διασφαλιστεί η πιο πλατιά κοινωνική συμμετοχή τους αλλά και η ενεργός συμμετοχή τους σε κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Πρόσθεσε δε ότι «τώρα που η οικονομία μας σταθεροποιείται, αποτελεί χρέος και προτεραιότητά μας να αποκαταστήσουμε με ταχείς ρυθμούς και τις αδικίες που προκάλεσε η κρίση». 
«Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην ίδια κατεύθυνση» είπε κλείνοντας το μήνυμά του.
Αυτά την ώρα που  τα ΜΑΤ εμπόδιζαν άτομα με αναπηρία να διαδηλώσουν

- See more at: http://left.gr/news/prin-i-meta-ta-mat-o-samaras-yposhetai-sta-amea-taheia-apokatastasi-ton-adikion-poy-prokalese-i#sthash.AVubKRId.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: