7.12.14

Τι είδε ο Καρσιώτης…

Δείτε τα βίντεο…

Από το "Βαθύ Κόκκινο"

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε η αστυνομία –με την φωνή του Καρσιώτη στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ελάχιστα φυσικά είναι τα...
περιστατικά μπατσάδικης βαρβαρότητας που καταγράφηκαν σε φωτογραφίες και βίντεο και σ’ αυτά καταβάλλονται «φιλότιμες», προσπάθειες να παρουσιαστεί το μαύρο άσπρο.

Βλέπουμε ΜΑΤατζή να γρονθοκοπεί διαδηλωτή που έχει συλληφθεί και του έχουν φορέσει χειροπέδες. «Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες έγινε το περιστατικό», μας λέει το δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι της ασφάλειας, λες και δεν βλέπουμε «τις συνθήκες». Έναν διαδηλωτή δηλαδή με χειροπέδες και τον μπάτσο να τον χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές. Ναι, μας λέει ο Κασιώτης, όμως δεν ξέρουμε τις «πληροφορίες»....
που διαθέτει αυτός: «Ο κρατούμενος έβρισε την οικογένεια του αστυνομικού και προηγουμένως είχαν συμπλακεί οι δυο τους».

Βλέπουμε σε φωτογραφία ένα ένστολο ανθρωποειδές να εκτονώνει την κτηνωδία που τον διακατέχει σε μια νεαρή κοπέλα η οποία για τον Κασιώτη είναι μια κοπέλα «που κρατάει ρόπαλο, με μια σημαία επάνω» (!). «Δεν ξέρει η αστυνομία τι έχει προηγουμένως συμβεί και την χαρακτηρίζει συνήθη συμπλοκή με κάποια διαδηλώτρια», συμπληρώνει το παπαγαλάκι. Κι ενώ ανακάλυψε το «ρόπαλο» που κρατούσε δεν βρήκε λέξη να πει ότι το θύμα της αστυνομικής βαρβαρότητας τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με έντονους πόνους στα νεφρά και τη μέση και με μπάτσους να αποδίδουν κατηγορίες σε βάρος της.

Παρουσιάζονται μπάτσοι να βάζουν σε σακίδιο μολότοφ –με προφανή σκοπό να το χρέωναν σε κάποιο συλληφθέντα διαδηλωτή, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν- αλλά για τον Κασιώτη είχαν πρόθεση να το δώσουν στα »εγκληματολογικά εργαστήρια για να βρεθούν αποτυπώματα ή DNA». Μιλάμε ότι το δούλεμα που επιχειρεί να μας κάνει ο μαρκουτσοφόρος πάει σύννεφο.

Το να αρνηθούν την παρουσία προβοκατόρων ασφαλιτών στην χθεσινή πορεία δεν μπορούν, οπότε τους αποδίδουν «νόμιμη» δραστηριότητα.

Αραγε ο Καρσιώτης είναι σε καμιά λίστα «μυστικών κονδυλίων», ή μας τα λέει αυτά αυτοβούλως;..



Αναδημοσίευση από το greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: