7.12.14

Παππάς: Δεν γλιτώνει τις εκλογές η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

pappasnik

Στην εκτίμηση ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και να γλιτώσει τις εκλογές η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ»  καταλήγει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς, μιλώντας στην...
εφημερίδα «το Χωνί». Με αφορμή τις διεργασίες για τους «180», ο κ. Παππάς ξεκαθαρίζει πως «ό,τι και να κάνουν, δεν τους βγαίνουν τα ‘κουκιά’. Δεν τους σώζουν τα μαξιλαράκια της αποστασίας. Με τίποτα». Στο ίδιο μήκος κύματος προσθέτει πως «τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν πει ξεκάθαρα όχι στην εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή».
Σχετικά με τα όσα ακούγονται περί συνεννόησης σχετικά με τον πρόεδρο και συμφωνίας για μεταγενέστερη ημερομηνία εκλογών, ο εξ’ απορρήτων συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθαρίζει ότι «δεν πρόκειται να συναινέσουμε στην παράταση της ζωής αυτής της κυβέρνησης ούτε κατά μία ημέρα. Θεωρούμε την πολιτική της βλαπτική για τον τόπο».
Τέλος, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, απορρίπτει κάθετα την παραφιλολογία περί κυβερνητικής συνεργασίας με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΠΟΤΑΜΙ, σημειώνοντας ωστόσο πως «Οι ΑΝΕΛ είναι διαφορετική περίπτωση». Ο  κ. Καμμένος τηρεί «μία έντιμη και σθεναρή στάση» σχολιάζει και προσθέτει πως  «οι σειρήνες του  μνημονίου δεν σταματούν  το τραγούδι τους ούτε λεπτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: