14.12.14

Ο Σταύρος μελετά Τσίπρα...

Απορροφημένο από το δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για το αν «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει» έπιασε ο φωτογραφικός φακός τον Σταύρο ΘεοδωράκηΦΩΤΟ...
Απορροφημένο από το δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για το αν «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει» έπιασε ο φωτογραφικός φακός τον Σταύρο Θεοδωράκη. 
Το ...
ενδιαφέρον του  επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κατά τη διάρκεια της χθεσινής πτήσης του με προορισμό την Κρήτη φαίνεται ότι μονοπώλησε η έρευνα της εφημερίδας που επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα όλων (ψηφοφόρων και ευρωπαϊκών κυβερνήσεων έως τροϊκανών και αγορών), σχετικά με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει και να μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα της κυβερνώσας αριστεράς!
Μπορεί λοιπόν η απογευματινή του ΔΟΛ στην προσπάθειά της να απαντήσει στο πρωτοσέλιδο ερώτημα να μιλάει – συμπερασματικά, για τα αντιφατικά μηνύματα που στέλνει η Κουμουνδούρου… 
Πάντως ο Σταύρος Θεοδωράκης φαίνεται να μπήκε σε σκέψεις, αφού αμέσως μετά – όπως προδίδει η επόμενη φωτογραφία, ξεκίνησε να κρατά σημειώσεις! 
Πληροφορηθήκαμε όμως ότι αφορούσαν σημεία της σημερινής του ομιλίας στο Ρέθυμνο αυτά που σημείωνε, αξιοποιώντας το χρόνο της πτήσης, ενώ πιο πριν είχε ξεφυλλίσει το υπόλοιπο σώμα των εφημερίδων και είχε ενημερωθεί για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που επίσης βρίσκεται στην Κρήτη.
Σταύρος Θεοδωράκης
πηγη enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: