14.12.14

Το σόου (δεν) είναι της Χρυσής Αυγής...



Αντιγράφω από σχόλιο της Βασιλικής Κατριβάνου, στο facebook, την Τετάρτη: Την Τετάρτη, στη Βουλή, «πέρα από την χαρά και την ανακούφιση για τη ζωή και τη νίκη του Ρωμανού, αλλά και όλου του κινήματος συμπαράστασης, υπήρχε και μια άλλη πτυχή: ο Η. Κασιδιάρης δεν μπορούσε να χωνέψει ότι...
κανείς δεν του έδινε σημασία, κανείς δεν ασχολιόταν με τις αποκαλύψεις του. Υπήρχε, λοιπόν, η αίσθηση μέγιστης ήττας από τη Χρυσή Αυγή. Μας έδινε, κι αυτό, μεγάλη χαρά».
Είδα τη σκηνή. Την Τετάρτη, στη Βουλή, ο Κασιδιάρης και οι Χρυσαυγίτες φωνασκούν, θορυβούν, διαμαρτύρονται. Γιατί όλοι ασχολούνταν με τον Ρωμανό και τις άδειες των κρατουμένων (θέμα διόλου αρεστό θέμα στους Χρυσαυγίτες), και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Και τους κακοπήγαινε, βέβαια, γιατί αλλιώς είχαν συνηθίσει.
Δεν το γράφω μόνο επειδή έχει πλάκα. Αλλά και γιατί μας δείχνει κάτι. Το σόου που εδώ και χρόνια δίνει, επί μονίμου βάσεως, στη Βουλή και στα κανάλια, ο θίασος της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να το δώσει μόνος του. Αν δεν τους δίνουν σημασία οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες, αν η προσοχή είναι αλλού, αν η ατζέντα είναι άλλη, το σόου ακυρώνεται. Και αυτό ας το θυμόμαστε, ως οδηγό, και στα επόμενα επεισόδια του έργου «η Χρυσή Αυγή αντισυστημική».

 Στρατής Μπουρνάζος

πηγή: "Ενθέματα Αυγής "

Δεν υπάρχουν σχόλια: