8.12.14

Στις φλόγες το Λος Άντζελες...

ΦΩΤΟ...
 Ο ουρανός του Λος Άντζελες έχει καλυφθεί από μαύρο πυκνό καπνό. Μια μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην...
πόλη, όπως μεταδίδουν αμερικάνικα ΜΜΕ, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να προσπαθούν να την κατασβέσουν. Περισσότεροι από 250 πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση.
Ένα κτιριακό συγκρότημα υπό κατασκευήν τυλίχθηκε στις φλόγες, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες και στην πόλη έχει προκληθεί πανικός, καθώς η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε αρκετούς αυτοκινητόδρομους. Πέραν του συγκεκριμένου κτιρίου, η φωτιά έχει καταστρέψει ήδη άλλα δύο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται στον δρόμο «909 Temple St.», ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Ο καπνός που βγαίνει από το κτίριο έχει σκεπάσει σχεδόν όλο τον ουρανό του Λος Άντζελες, επισημαίνουν οι αμερικανικές εφημερίδες. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Ορτίζ, αξιωματούχο της Πυροσβεστικής, οι πυροσβέστες θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ώρες για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει το πυροσβεστικό σώμα του Λος Άντζελες, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, στο κτιριακό συγκρότημα δεν υπήρχε ούτε ένας εργάτης.

Δείτε τις φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια: