28.12.14

Αντίπαλος του ο χρόνος...




Γιάννης Παπαγιάννης

Με σχεδόν σίγουρη την προσφυγή στις πρόωρες εκλογές, μετά και το αποτέλεσμα της δευτερης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή, το ερώτημα σε πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι αν ο ΓΑΠ θα προλάβει να...
δημιουργήσει νέο κόμμα πριν από τις κάλπες. Κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες μέρες. 
Στο ΠΑΣΟΚ έχουν καταλάβει οτι είναι προτιμότερο να προκηρυχθούν τώρα εκλογές , αφού ο ΓΑΠ δεν θα καταφέρει να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικού φορέα, παρά να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ να μετέχει στην κυβέρνηση, να φθείρεται συνεχώς και ο πρώην πρωθυπουργός να διεμβολίσει το Κίνημα.
Από την άλλη, ο ΓΑΠ κρατά τα στελέχη που τον ακολουθούν σε κατάσταση αναμονής και τους έχει δώσει οδηγίες να διερευνούν τις δυνατότητες συγκρότησης κομματικών πυρήνων, ενώ τα ψηφοδέλτια έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται. 
Παράλληλα, Ευ. Βενιζέλος δεν σκοπεύει να χτυπήσει το κόμμα Παπανδρέου, εφόσον υπάρξει - στην προεκλογική περίοδο. Μέλημα του είναι να παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη ως την δύναμη ευθύνης που ακολουθεί τον δρόμο της εθνικής σταθερότητας, κόντρα στην δημαγωγία και στην τακτική του φόβου.

Από τη στήλη "Danger- Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: