13.12.14

Ξέχασε τι έλεγε η EBU για τη ΝΕΡΙΤ...



«Κατάπιε» την καταγγελία της η EBU για τον έλεγχο της λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ από την κυβέρνηση. Μόλις τέσσερις μήνες από την...
επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία διαμαρτυρόταν για την απευθείας επιλογή του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, με εισήγηση της υφυπουργού και απλή πλειοψηφία στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, η EBU, ομόφωνα, έκανε δεκτό ως μέλος τον κυβερνητικό φορέα. 
http://www.typologies.gr/wp-content/uploads/2014/08/epistoli-EBU-2.jpgΠροηγήθηκε και η καταβολή ενός ποσού που ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ με αποφάσεις που υπέγραψε η Α. Γουγά προς την EBU…Από τις 4 Νοεμβρίου 2014 η ΝΕΡΙΤ είναι πλήρες μέλος της EBU και με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση έλαβε «ψήφο» εμπιστοσύνης για το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην ΕΡΤ, τη λειτουργία της ΔΤ από το υπουργείο Οικονομικών και τη μετέπειτα εκπομπή της ΝΕΡΙΤ με ελάχιστο προσωπικό και πλήρη ανάθεση των προγραμμάτων της σε τρίτους. Η ΝΕΡΙΤ στο μεσοδιάστημα ήταν συνεπής στις πληρωμές και τις οφειλές προς την EBU, παράλληλα με τις λοιπές της υποχρεώσεις, έχοντας έσοδα από το ανταποδοτικό τέλος και τα αποθεματικά της ΕΡΤ.
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: