12.12.14

H «Αγορά» αυτού του Σαββάτου...

 
BINTEO...
Με τίτλο «4 βόμβες από την τρόικα!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Αποκαλύπτει την έκθεση-σοκ των δανειστών που απαιτούν φρένο στην έκδοση νέων συντάξεων, νέο μαχαίρι στις...
δαπάνες υγείας, εσωτερικό δανεισμό του δημοσίου από ΔΕΚΟ και τράπεζες και πρόσθετα μέτρα 1,8 δισ. ευρώ για το 2015.
Η εφημερίδα δημοσιεύει δήλωση αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που προειδοποιεί «Αν δεν τα βρείτε με Κομισιόν και ΔΝΤ ξεχάστε τον φθηνό δανεισμό» καθώς και το μήνυμα που στέλνουν οι Βρυξέλλες στην Αθήνα: «Δεν θα σας περιμένουμε μετά τις 16 Φεβρουαρίου».
Η «Α» φιλοξενεί συνέντευξη του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος δηλώνει «Αν πάμε σε εκλογές, τελειώνει η συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ», του υπεύθυνου Αναπτυξιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη, που χαρακτηρίζει «μη ρεαλιστικό το δίμηνο της παράτασης για το μνημόνιο» και του υφυπουργού Ανάπτυξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος τονίζει «Κανένας δεν θα τολμήσει να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ».
Η εφημερίδα κυκλοφορεί με πλούσιο ρεπορτάζ για τους 8 βουλευτές που θα κρίνουν την προεδρική εκλογή, ενώ φιλοξενεί και δήλωση του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Αμοιρίδη που επισημαίνει «Η λύση για την Προεδρία θα μπορούσε να λέγεται Κουβέλης».
Τέλος, η «Α» αποκαλύπτει το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Σοσιαλιστικό Κίνημα».
Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης, ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας και εκτάκτως ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης που προτείνει «Να ψηφίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Σταύρο Δήμα».


To Σάββατο με την «Αγορά»: «Εδώ Λιλιπούπολη»-ΤΟ 2o cd ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

«Εδώ Λιλιπούπολη»

Η θρυλική Λιλιπούπολη με την «Αγορά». Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα cd με τα παραμύθια της αξεπέραστης σειράς, με τις αυθεντικές – συλλεκτικές θήκες.
Αυτό το Σάββατο το 2ο cd με τα παραμύθια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Οι μεγάλες επιτυχίες του σε ένα cd.
Το τσιγάρο, Πως μπορώ, Τίποτα, Εφτά ποτήρια, Χάντρα Θαλασσιά, Η πρώτη μας φορά, Λέει Λέει Λέει κ.ά

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:


Το Σάββατο με την «Αγορά»: Οι μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ 
Οι μεγάλες επιτυχίες του σε ένα cd.
Το τσιγάρο, Πως μπορώ, Τίποτα, Εφτά ποτήρια, Χάντρα Θαλασσιά, Η πρώτη μας φορά, Λέει Λέει Λέει κ.ά


«Εδώ Λιλιπούπολη» 
Η θρυλική Λιλιπούπολη με την «Αγορά». Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα cd με τα παραμύθια της αξεπέραστης σειράς, με τις αυθεντικές – συλλεκτικές θήκες.

Αυτό το Σάββατο το 2ο cd με τα παραμύθια

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: