8.12.14

Ραγκούσης: Ο Nίκος Ρωμανός φεύγει από κοντά μας...

Ραγκούσης: Ο Ρωμανός φεύγει από κοντά μας 
Οριακή είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος διανύει σήμερα την 29η μέρα απεργίας πείνας, σύμφωνα με το δικηγόρο του, Φραγκίσκο Ραγκούση. 
Ο κ. Ραγκούσης απηύθυνε για ακόμα μια φορά έκκληση για...
την επανένταξη του 21χρονου και ενημέρωσε ότι στη σημερινή, προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα είναι μόνο ο πατέρας του, Γιώργος Ρωμανός.
«Θα πάει μόνο ο πατέρας στη συνάντηση, η μητέρα δεν θα τον συνοδεύσει, ο πατέρας θα θέσει το πρόβλημα του παιδιού του, πρόβλημα ζωής και θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό της χώρας μία λύση, έστω νομοθετική, όχι παρέμβαση στη δικαστική εξουσία, όχι δεν ζητάμε τέτοιο πράγμα, απλά να υπάρχει μία επιτάχυνση στις όλες διαδικασίες, γιατί η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό. Ο Ρωμανός έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δίνονται σε ισοβίτες άδειες, γιατί ο Ρωμανός διαφοροποιείται; Επειδή τον βαφτίσαμε τρομοκράτη;», τόνισε ο κ. Ραγκούσης. Και συμπλήρωσε: «Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: