24.1.15

«Σήκωσαν» 20.000 ευρώ από την τράπεζα

 


... φοβούμενοι το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά τους... λήστεψαν...
ΠΑΤΡΑ: Ένα «μυστικό» το οποίο τελικά είχε διαδοθεί στα Σελλά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ήταν αυτό που τελικά έκαψε το ηλικιωμένο ζευγάρι και...
ουσιαστικά οδήγησε στο σπίτι του τους ληστές.
Σύμφωνα με  πληροφορίες του tempo24.gr, οι δύο ηλικιωμένοι είχαν κάνει ανάληψη του ποσού των 20.000 ευρώ από την τράπεζα πριν από περίπου μία εβδομάδα, φοβούμενοι τις εξελίξεις από τις εκλογές, όπως αρκετοί συμπολίτες μας, προκειμένου να τα κρύψουν στο σπίτι τους.
Όμως το θέμα είναι πως τα… νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και τα έμαθαν αρκετοί, με αποτέλεσμα, οι ηλικιωμένοι να μπουν στο «στόχαστρο».
Όπως ήδη έχει γράψει το tempo24.gr, με την απειλή μαχαιριού, μέρα μεσημέρι μπήκαν οι δύο κουκουλοφόροι στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στα Σελλά.
Ήταν γύρω στις 10 με 11 το πρωί της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου, όταν δύο άγνωστοι δράστες, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ενός 84χρονου και μιας 87χρονης. Τους ανάγκασαν να τους υποδείξουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα.
Οι ληστές έφυγαν με 20.000 ευρώ, μια κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε ο ηλικιωμένος και με ένα περίστροφο, που επίσης κατείχε ο 84χρονος.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει και κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Κωνσταντίνα Τσιάμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: