18.1.15

Ο Πάνος Καμμένος τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη ...



Ο Πάνος Καμμένος, θα εκφωνήσει, μάλιστα, (στις 19:30) ομιλία από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία – σύμφωνα με πληροφορίες - αναμένεται να εξαπολύσει νέα δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση.
Νωρίτερα, ο...
πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη, σημείωσε: «Ντρέπομαι να μιλήσω στους Θεσσαλονικείς για το μετρό, ακούσατε τόσες υποσχέσεις και γι΄ αυτό λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του πολιτικού κόσμου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την ΕΛΒΟ και την ΕΒΖ, ανέφε
ρε ότι «θέλουν να διαλύσουν την πρωτογενή παραγωγή και να βάλουν λουκέτο στην ΕΒΖ», ενώ σχολιάζοντας το τοπίο της ενημέρωσης, υπογράμμισε ότι «θα δουν από την αρχή όλο το θέμα των αδειών για να μην ελέγχεται η ενημέρωση από τρεις «μεγάλους». Τάχθηκε δε υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3 και της ΕΡΑ, χαρακτηρίζοντας ως «πραξικόπημα» το κλείσιμό τους.
«Θέλουμε δημόσια τηλεόραση η οποία να λειτουργεί κάτω από το διακομματικό έλεγχο της βουλής», σημείωσε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μίλησαν για τις θέσεις τους, εκπρόσωποι πατριωτικών και δημοκρατικών κινημάτων που συνεργάζονται με τους ΑΝΕΛ, εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι «η ψήφος στους ΑΝΕΛ, σημαίνει εγγύηση προοπτικής»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: