«Τα τελευταία χρόνια αγωνιστήκαμε σθεναρά ως Κίνηση απέναντι στην αυθαιρεσία και την δεξιάστροφή της ηγεσίας του κινήματος», αναφέρουν στελέχη της «Κίνησής των 75».
Σε ανακοίνωσή τους επιμένουν ότι...
«είμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΠΑ.ΣΟ.Κ με την έννοια που το καθόρισε η ιδρυτική διακήρυξη της 3ηςΣεπτέμβρη  όπως καθορίστηκε από τον  ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου».
Και ανακοινώνουν ότι «Μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, θα αγωνιστούμε για την συγκρότηση του Κινήματος, θα αγωνιστούμε για την κατάθεση μιας πραγματικά προοδευτικής , πολιτικής πρότασης εξόδου της ελληνικής κοινωνίας από την συνεχιζόμενη επιβολή, αποκλειστικά και μόνο, αδιεξόδων πολιτικών λιτότητας, θα αγωνιστούμε για την επανένωση των διάσπαρτων δυνάμεων των Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».
«Η κίνηση των 75 με συνέπεια στις αρχέςμας και την πορεία μας δηλώνουμε ότι δεν μας εκφράζει ο σημερινός μεταλλασσόμενος χώρος που εκπροσωπεί η σημερινή ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και γι’  αυτό το λόγο ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τις προσπάθειες μας με τον Γιώργο Παπανδρέου», καταλήγει η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν «τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ» Γιουματζίδης Βασίλης, Καρχιμάκης Μιχάλης,  Κορακίδης Οδυσσέας, Νούσιος Βασίλης, Νιώτης Γρηγόρης, Παπαηλιού Άσπα, Στρατάκης Μανώλης, Πολίτη Ελίζα»...
newpost.gr