28.1.15

"Φεύγει ένας πατρίκιος και έρχεται ένας πληβειος"...

Κουρουμπλής για Βορίδη: Φεύγει ένας Πατρίκιος κι έρχεται ένα Πληβείος
Το εγκώμιο του νέου υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κουρουμπλή έπλεξε ο απερχόμενος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο οποίος υπενθύμισε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προέρχεται από...
την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), τόνισε ότι διακρίνεται για την ευαισθησία του, τον χαρακτήρισε ως έμπειρο και καλό κοινοβουλευτικό και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αλλά και όλη η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, θα υπηρετήσει με αυταπάρνηση το δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας μας.

"Φεύγει ένας πατρίκιος και έρχεται ένας πληβείος"! Με αυτόν τον τρόπο ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πήρε την "σκυτάλη" και υπενθύμισε ότι, παρά τις έντονες κοινοβουλευτικές αντιπαραθέσεις του με τον Μάκη Βορίδη στην Βουλή, ουδέποτε υπήρξαν προσωπικές επιθέσεις, παρά μόνον επιχειρηματολογία επί των πολιτικών θέσεων, μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό για επιδίωξη της αξιοκρατίας, χωρίς αποκλεισμούς, στην αξιοποίηση των στελεχών της δημοσίας διοίκησης", ενώ ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός τόνισε μεταξύ άλλων ότι "στο σύστημα υπάρχουν συσωρρευμένα προβλήματα, ανεπάρκειες και μεγάλες στρεβλώσεις. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Υγείας".

 Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης διαβεβαίωσε ότι "θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιήσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, θα στηρίξουμε το δημόσιο σύστημα Υγείας.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: