5.1.15

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια ονόματα "κληρώνουν"...

Ποια ονόματα «κληρώνουν» για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην εβδομάδα...για τα ψηφοδέλτια μέσα στην εβδομάδα...


Μετά την "αναίμακτη" υπερψήφιση των ανοιγμάτων του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή, τα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου εμπλουτίζονται με...
στελέχη και πολιτικά πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην επίτευξη της αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η Αριστερή Πλατφόρμα απείχε από τη σχετική ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, έχοντας αποσύρει την τροπολογία που ουσιαστικά εξαιρούσε όλα αυτά τα πολιτικά πρόσωπα.

Πλέον, η καυτή πατάτα των συμμαχιών για τις 50 θέσεις των πολιτικών προσώπων εκτός ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες θα ολοκληρώσουν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων βάσει των προτάσεων των νομαρχιακών επιτροπών βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και της επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων. Στόχος της Κουμουνδούρου είναι μέχρι την Τετάρτη να έχουν «κλειδώσει» όλα τα ονόματα για να μπει η Κουμουνδούρου στην τελική ευθεία με τους υποψηφίους να ξεκινούν τον προεκλογικό τους αγώνα προς άγραν ψήφων στις εκλογικές τους περιφέρειες. 

Απαραίτητη προϋπόθεση – εισιτήριο για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επανέλαβε και το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος, είναι η υιοθέτηση του προγράμματος της Κουμουνδούρου, το οποίο χαρακτήρισε «αδιαπραγμάτευτο».
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: