3.1.15

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ...

Γιάννα Αγγελοπούλου
...για την προεκλογική περίοδο...

pitsirikos

Προβληματισμό προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να επιλέξουν προεκλογικά, ως εκπροσώπους Τύπου, δυο γυναίκες -και μάλιστα ...
ευρωβουλευτίνες-, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιλέξει για την θέση του εκπροσώπου Τύπου την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Αφού τα δυο κόμματα που είναι στην κυβέρνηση επέλεξαν γυναίκες ως εκπροσώπους Τύπου, έπρεπε και ο ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει γυναίκα, ώστε να ενισχυθεί το κυβερνητικό του προφίλ.

Αρχικά, στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η σκέψη να τοποθετηθεί εκπρόσωπος Τύπου μια ευρωβουλευτής του κόμματος, όπως έκαναν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποδείξει πως έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό και πως -σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ- πιστεύει πως η θέση των ευρωβουλευτών είναι στο ευρωκοινοβούλιο και όχι στα γραφεία των κομμάτων στην Ελλάδα.

Η επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου ήταν μονόδρομος για τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή η κυρία Αγγελλοπούλου έχει πλεονέκτημα απέναντι στην Εύα Καϊλλλή και την Μαρία Καυλοσπυράκη, αφού τις έχει για δούλες και, όταν την βλέπουν, της βαράνε προσοχή.

Οι δημοσιογράφοι μπορούν να γίνουν πολύ αγενείς με την Μαρία Καυλοσπυράκη και την Εύα Καϊλλλή αλλά στέκονται σούζα μπροστά στην Γιάννα Αγγελοπούλου γιατί την επόμενη μέρα δεν θα έχουν δουλειά.
Αρχικά, ο Πάνος Σκουρλέτης παρεξηγήθηκε με την αντικατάστασή του από την Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά η Γιάννα του εξήγησε πως αυτό γίνεται για το καλό της ριζοσπαστικής Αριστεράς που θα φέρει την ρήξη και την ανατροπή, οπότε ο κ. Σκουρλέτης την αγκάλιασε, την φίλησε και της είπε «Ψυχή βαθιά!».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε πως είναι μια απλή εργάτρια του ΣΥΡΙΖΑ και πως θα δώσει τον αγώνα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα -και κάποιους άλλους που δεν θυμόταν τα ονόματά τους-, για να έρθει ο λαός στην εξουσία.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές, όπως η Εύα Καϊλλλή, η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε με νόημα πως οι άνδρες προτιμούν τις πλούσιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: