9.1.15

Σημάδια διάλυσης στη ΝΔ...

 Ο Σταύρου χθες αποχώρησε καταγγέλλοντας, σήμερα υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής...
Πριν από 20 ώρες ο Απόστολος Σταύρου ανακοίνωνε με ανάρτησή του στο facebook την αποχώρησή του από τη ΝΔ καταγγέλλοντας την...
"απαράδεκτη, απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Σαμάρα προς ιστορικά στελέχη της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης". Λίγες ώρες μετά η ΝΔ τον συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτιά της.


Αδιευκρίνιστο παραμένει αν το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, πρώην Υφυπουργός Γεωργίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΟ της συντηρητικής παράταξης, θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές του Γενάρη με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην Υφυπουργός με χθεσινή του δήλωση στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη συντηρητική παράταξη, κάνοντας λόγο για "απαράδεκτη, απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Σαμαρά προς ιστορικά στελέχη της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης".


Μάλιστα, η ιστοσελίδα notioanatolika.gr αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον κ. Σταύρου, ο οποίος επιβεβαίωσε την ανακοίνωση προσθέτοντας ότι «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ένταξη σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κ. Βασίλη Οικονόμου»! Τίποτα από τα παραπάνω δεν εμπόδισε την ΝΔ να συμπεριλάβει τον έμπειρο πολιτικό στο ψηφοδέλτιο της για το Υπόλοιπο Αττικής, που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι συνεργάτες του κ. Σταύρου, σε νεότερη επικοινωνία με δημοσιογράφους μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, τόνισαν ότι ο πρώην Υφυπουργός επιμένει στη διατυπωμένη θέση του.

Οπότε εύλογα δημιουργείται το ερώτημα: Είναι τέτοια η αποσύνθεση στο στρατόπεδο της ΝΔ, που δε γνωρίζει η δεξιά τους ποιεί η... δεξιά τους στο Υπόλοιπο Αττικής;

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: