18.1.15

Στην πλατεία Ομονοίας η τελευταία προεκλογική ομιλία του Τσίπρα...



Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση θα προχωρήσει τελικώς ο ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα, και όχι σε κλειστή, όπως αρχικώς είχε διαρρεύσει.
Συγκεκριμένα είχε...
ακουστεί πως θα γινόταν στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο. Σύμφωνα με την τελευταία -και οριστική- ενημέρωση από την Κουμουνδούρου, στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να αψηφίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών (κατά τις βραδινές ώρες) και ο λόγος απλός: ...ποντάρουν ότι θα είναι τέτοια, τελικώς, η συμμετοχή που θα στείλει αδιαμφισβήτητο μήνυμα νίκης, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές.

Είναι συν τοις άλλοις τέτοια τα μηνύματα από όλη την χώρα, από τις συγκεντρώσεις στις οποίες μίλησε ο Αλ. Τσίπρας και οι υποψήφιοι βουλευτές, που τροφοδοτούν εν τέλει και την αισιοδοξία για ευρεία νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Μια κρίσιμη λεπτομέρεια: Την ίδια ώρα και μέρα είναι προγραμματισμένη στο Σύνταγμα η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.

Την Τρίτη ο Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη στην Πάτρα και το πρόγραμμα θα κλείσει το βράδυ της Παρασκευής, στο Ηράκλειο Κρήτης.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: