5.1.15

Ηρεμία πριν την καταιγίδα στον ΣΚΑΙ...

κτίριο Σκάι
Αναπόφευκτο θεωρείται από τους γνωρίζοντες τα οικονομικά δεδομένα στο συγκρότημα του ΣΚΑΙ το ψαλίδι σε μισθούς και budget εκπομπών, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και το...
ενδεχόμενο περιορισμένου αριθμού απολύσεων! Η πίεση από τα έσοδα και οι υψηλές υποχρεώσεις σε τρίτους, συνδυαστικά με την άμεση ανάγκη χρηματοδότησης, δημιουργεί ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, ανοίγοντας – όπως όλα δείχνουν, το δρόμο για νέο γύρο περικοπών και συρρίκνωσης του προγράμματος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Το εύρος του «μαζέματος» – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί πέριξ του 3%.

Κατά τα άλλα η απουσία τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό – λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς των κεφαλών του συγκροτήματος, του ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζου, της οικονομικής διευθύντριας Ευαγγελίας Κουτσαυτάκη και του γενικού διευθυντή Γιάννη Σπανολιού έχει επιφέρει απόλυτη ηρεμία στο «μαγαζί»! Πλέον την ευθύνη στις συσκέψεις έχουν αναλάβει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Μαλέλης και η Σία Κοσιώνη, δίνοντας το ρυθμό στην ενημέρωση… Αλλά και επιτρέποντας στις κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα, «Αφού 7% είχαμε πριν 7% έχουμε και τώρα»!

Ωστόσο, λόγω των έντονων πολιτικών εξελίξεων και της προκήρυξης εκλογών που συνέπεσαν με τη ναυτική τραγωδία στο «Norman Atlantic» η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να προσαρμόσει το πρόγραμμα για τον επόμενο μήνα, εμπλουτίζοντάς το με έκτακτες εκπομπές επικαιρότητας. Την παρουσίαση αυτών των εκπομπών – κυρίως, θα έχει η Σία Κοσιώνη, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες θα συμμετέχουν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Τσιόδρας. Επικουρικά θα συμβάλει και ο Παύλος Τσίμας με την εκπομπή του «Τελευταία λέξη», ενώ δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να συμμετάσχει και με ορισμένες έκτακτες εκπομπές.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: