29.1.15

Πυρά από Στυλιανίδη για την ήττα της ΝΔ...

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μίλησε σήμερα στο...
δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

"Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, να επισημάνει τα λάθη της, για να μπορέσει να τα διορθώσει. Πρέπει να κατανείμει τις ευθύνες, ανάλογα με το ποσοστό που αντιστοιχεί στον καθένα. Και επειδή είναι συντεταγμένο, ιστορικό, δημοκρατικό κόμμα θα πρέπει να δρομολογήσει τις εσωτερικές της διαδικασίες με τέτοιο τρόπο, ώστε τα λάθη αυτά να διορθωθούν και να αναληφθούν οι αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ώστε να ανασυγκροτηθεί το ταχύτερο δυνατόν και να μπορέσει να παίξει τον ρόλο που της ανήκει... Αυτή την στιγμή η παράταξη πρέπει να είναι πάνω από τα πρόσωπα... Είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσουμε ποια είναι η πολιτική μας φυσιογνωμία στο μέλλον. Δεν μπορούμε να κλεινόμαστε ακροδεξιά. Πρέπει να δώσουμε ένα σαφές, σύγχρονο στίγμα, το οποίο να απαντά στις προκλήσεις των καιρών".

Στην αν αυτό δεν συμβολίζεται και με πρόσωπα απάντησε ότι:

"Βεβαίως συμβολίζεται και με πρόσωπα. Επομένως, θα πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα. Τι έγινε, τι ισχύει σήμερα και τι πρέπει να γίνει για ένα καλύτερο αύριο, που δεν θα περιχαρακώνεται μόνο στην μοίρα μιας μεγάλης παράταξης, αλλά στην μοίρα ολόκληρου του τόπου... Η παράταξη είναι πάνω από τα πρόσωπα, και ο τόπος πάνω από την παράταξη".

Τέλος αναφέρθηκε και στον Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι: 

"Έχω πει, σε ουδέτερο χρόνο, ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι μια χρυσή εθνική εφεδρεία. Ως τέτοια θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε, να τον προστατεύσουμε και να ευχηθούμε να μην χρειαστεί"...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: