8.1.15

Στάθης: Ειναι τουλάχιστον χυδαίο...


...η ΝΔ να χρησιμοποιεί την τραγωδία στο Παρίσι, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. 
HXHTIKO...
Ο δημοσιογράφος - σκιτσογράφος Στάθης μιλάει στο "Κόκκινο" για την δολοφονική επίθεση στο πολιτικό σατιρικό περιοδικό "Charlie Hebdo".
"Είναι ένα σοκ, σα να μας αφαίρεσαν κάτι. Έχουν...

δοθεί αγώνες για την ελευθερία του λόγου, το θέμα δεν είναι τα όρια της σάτιρας αλλά ο στόχος της σάτιρας.
Αλλά είναι τουλάχιστον χυδαίο να παίρνει η ΝΔ αυτή την ιστορία και να την χρησιμοποιεί στην εγχώρια πολιτική διαμάχη. Έχει νεκραναστήσει έναν εμφυλιακό, ρατσιστικό, φασιστικό λόγο. Το σχόλιο του Γεωργιάδη χθες είναι απερίγραπτο.

Ο εύκολος τρόπος που η Δεξιά χρησιμοποίησε αυτή την τραγωδία για να την εντάξει στο παραλήρημα της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα πλημμυρίσει τη χώρα με μετανάστες, είναι ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίον απευθύνονται σε ένστικτα κι αταβιστικά κατάλοιπα στις ψυχές των ανθρώπων, αυτοί που τους μανιπουλάρουν με αυτό το χυδαίο τρόπο", τόνισε ο Στάθης.
"Και πρόσθεσε: "Στην Ευρώπη δημιουργείται ένα κλίμα ισλαμοφοβίας που θυμίζει την περίοδο του αντισημιτισμού. Δηλαδή σαν ο καινούριος εχθρός είναι τα θύματα των πολέμων της Δύσης στον μουσουλμανικό κόσμο και η αναμενόμενη αντίδρασή τους.

Το κακό αυτό θα εξαπλωθεί στην Ευρώπη και φοβάμαι ότι θα συνεισφέρει στη διαδικασία εκφασισμού των δημοκρατιών και στην οικονομική δικτατορία".
Ακούστε το ηχητικο:



stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: