13.1.15

Πατρίς, θρησκεία, ξενοφοβία...

...στο κυνήγι της ψήφου...

Το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, ξενοφοβία που ο Αντώνης Σαμαράς προβάλλει στον προεκλογικό του λόγο, αλλά και η δήλωση Τσίπρα ότι δε θα
καταργηθεί το...
κυνήγι απασχολούν τον σημερινό Tύπο, που εξετάζει τις επικοινωνιακές πολιτικές των δύο βασικών διεκδικητών της εξουσίας στο κυνήγι της ψήφου. Το νέο δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και οι αλλαγές ισορροπιών που φέρνει είναι επίσης στα θέματα της ημέρας.


Με τίτλο «Βοήθα, Παναγιά μου...» κυκλοφορεί η σημερινή Αυγή, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη του στη βιβλιοθήκη του δημάρχου Φιλιατών, ο οποίος αντικρίζοντας την εικόνα της Παναγίας είπε «αυτές οι εικόνες δε θα κατέβουν ποτέ». «Αποκούμπι στην Παναγία φαίνεται να αναζητεί πλέον ο Αντ. Σαμαράς, καθώς όλες οι στρατηγικές επιλογές και οι τακτικές κινήσεις για να ακυρώσει τη διαφαινόμενη μεγάλη ήττα στις εκλογές πέφτουν στο κενό», σχολιάζει η εφημερίδα. «Νωρίτερα, κατ' ουσίαν ο υπηρεσιακός υπουργός Γκ. Χαρδούβελης, λειτουργώντας ως Γραφείο Τύπου της Ν.Δ., επανέφερε στο προσκήνιο την κινδυνολογία, ισχυριζόμενος ότι, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία της νέας κυβέρνησης με τους δανειστές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, κανένας, ούτε οι τράπεζες, θα αγοράζουν έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου», συνεχίζει.

Εγκλωβισμένος σε ψυχροπολεμικά επιχειρήματα περασμένων εποχών και σε θρησκοληψίες είναι ο Αντώνης Σαμαράς, γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών. «Στις περιοδείες του ανεβάζει κι άλλο τους τόνους κινδυνολογίας, επικαλούμενος όλους τους πιθανούς αλλά κι απίθανους κινδύνους στην περίπτωση που έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προσπάθησε να συνδέσει πάλι την επίθεση στο Παρίσι με το μεταναστευτικό, σε ένα ακροδεξιό παραλήρημα, γράφει η εφημερίδα. Ενορχηστρωμένη εκστρατεία κατά ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει ξεκινήσει και ο Μελισσανίδης, ο οποίος σε ρόλο... ρυθμιστή και με αφορμή την αντιπαράθεση για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφια, κινεί τα νήματα της επίθεσης από ΜΜΕ, γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: