18.1.15

Παπανδρέου: Η κυβέρνηση Σαμαρά απέτυχε ...




...να κάνει αυτό που πέτυχαν Πορτογαλία &  Ιρλανδία.
«Η δική μας πρόταση διασφαλίζει την ομαλή έξοδο στις αγορές χωρίς πειραματισμούς και κραδασμούς, χωρίς να απειλούνται οι θυσίες»...
«Η κυβέρνηση Σαμαρά απέτυχε να κάνει αυτό που πέτυχαν Πορτογαλία και Ιρλανδία και σήμερα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους» τόνισε ο πρόεδρος του "Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών", Γιώργος Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κινήματος. 
«Είναι απαράδεκτο ότι...
η χώρα βρίσκεται ξανά με αβεβαιότητα και ανασφάλεια όπως το 2012... Υπενθυμίζω ότι και τότε την ευθύνη είχε η ΝΔ και ο Σαμαράς που ήθελε να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ. 

Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, ενώ ήταν γνωστό ότι το πρόγραμμα τελειώνει το Δεκέμβριο, η κυβέρνηση Σαμαρά απέτυχε να διασφαλίσει το ελάχιστο την ασφαλή έξοδο, με αποτέλεσμα ξανά να τρωθεί η αξιοπιστία της χώρας... «Και όλα αυτά από μια κυβέρνηση που είχε στήριξη σε αντιδιαστολή με τις συνθήκες του 2010» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Η δική μας πρόταση διασφαλίζει την ομαλή έξοδο στις αγορές χωρίς πειραματισμούς και κραδασμούς, χωρίς να απειλούνται οι θυσίες» επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.

 skai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: