26.1.15

«Θέμα Στουρνάρα» για τον ΣΥΡΙΖΑ...

stournarastsipras
Ως γνωστόν, οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον διοικητή της ΤτΕ δεν είναι καθόλου καλές, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας έχει κατηγορηθεί πως...
συνέδραμε στην «εκστρατεία φόβου» τον Αντώνη Σαμαρά, όταν έκρουσε δημοσίως τον κώδωνα του κινδύνου για την αντοχή του τραπεζικού συστήματος.
Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που ήδη αρκετά στελέχη της Κουμουνδούρου ζητούν την αποπομπή του από την θέση του κεντρικού τραπεζίτη της Ελλάδας, παρότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση (αφού η ΤτΕ είναι «παράρτημα» της ΕΚΤ και ο εκάστοτε διοικητής δεν είναι ακριβώς «διορισμένος» από την εκάστοτε κυβέρνηση). 
Σε κάθε περίπτωση, χθες, μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προανήγγειλε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Λαφαζάνης είπε ότι «θα δούμε συλλογικά το θέμα» και κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα πως «φυτεύτηκε για παίξει το παιγνίδι Σαμαρά». «Θέλουμε έναν διοικητή που να δίνει λογαριασμό στον ελληνικό λαό και όχι στον Ντράγκι και το ευρωσύστημα», κατέληξε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να προκαλέσει την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: