29.1.15

Επίδειξη «ταυτότητας»…

Όχι ότι θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο από τον κύριο «εγώ δεν χάνω από τον Τσίπρα». Όχι ότι θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από τον κύριο «εγώ δεν μιλάω με τρομοκράτες».

Αυτός ήταν και…
αυτός θα παραμείνει σε όσα σπίτια και να πάει, με όσα παιδιά κι αν παίξει μπάλα και σε όσα εικονίσματα κι αν ορκιστεί. Αυτόν θα είναι υποχρεωμένοι λαϊκοί, κεντροδεξιοί, φιλελεύθεροι, μεσαίοι, ευπατρίδες, αστοί και λοιποί νεοδημοκράτες να ανέχονται στο όποιο μέλλον τού επιφυλάσσουν. Δεν γνωρίζω τι σκέφτονται και τι σκοπεύουν να πράξουν όσοι έσπευσαν να του χρεώσουν λάθος χειρισμούς στην προεκλογική τακτική του κόμματος.

Δεν ξέρω πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν στην προσβλητική, όπως τη χαρακτηρίζουν, για την αστική παράδοση της παράταξης επίδειξη μικρότητας του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό, όμως, που θα πρέπει και οι ίδιοι να γνωρίζουν είναι πως την ταυτότητά του δεν την έδειξε τη Δευτέρα μονάχα στον νέο πρωθυπουργό της χώρας αλλά και σε όσους δεν τυγχάνει να την γνώριζαν και στο ίδιο του το κόμμα.

«Εγώ δεν χάνω» γράφει η ταυτότητά του. Και η αστυνομική και η πολιτική του ταυτότητα το ίδιο αναγράφει στο πεδίο του θρησκεύματος. Ας το γνωρίζουν καλά αυτό όσοι δυσανασχετούν σήμερα στην πρώην Ρηγίλλης…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Πέτρου Κατσάκου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: