8.1.15

«Να συνεχίσω να κερδίζω τρόπαια»...

ΦΩΤΟ...
Με κάθε επισημότητα ο Ολυμπιακός παρουσίασε στα γραφεία της ΠΑΕ τον νέο τεχνικό της ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο...
Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, οι οποίοι καλωσόρισαν τον Πορτογάλο προπονητή, στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας, υποστηρίζοντας πως στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα πως σε μικρό χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός με τον Βίτορ Περέιρα θα είναι και πάλι πρώτος στην βαθμολογία και στο τέλος της σεζόν πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο Βίτορ Περέιρα εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να κατακτά πρωταθλήματα και Κύπελλα και με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, υποστήριξε πως στην ομάδα του Πειραιά θέλουν μόνο νίκες και για αυτό ήρθε στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως θέλει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα και θέλει να ευχαριστήσει με τίτλους και νίκες τους ανθρώπους που τον επέλεξαν. Επίσης, επιθυμία του είναι να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης δείχνοντας πως παραμένει κοντά στην ομάδα και άπαντες είναι ενωμένοι για το καλό και την επίτευξη των στόχων των Πειραιωτών.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Σας καλωσορίζουμε κ. Περέιρα στην μεγάλη μας οικογένεια, που είναι πάνω από 5.000.000 κόσμος».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η απόφαση της αλλαγής του προπονητή ήταν συνειδητή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τον Ολυμπιακό στο τέλος πρωταθλητή. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το πλάνο του κ. Περέιρα και να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλει. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση, για να πραγματοποιήσει το όνειρό μας».

Από την πλευρά του, ο Βίτορ Περέιρα σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων είπε: «Γνωρίζω καλά την δυναμική των οπαδών. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τρόπαια και έχω έρθει σε μία ομάδα που αυτό θέλει επίσης.
Θέλω να αγωνίζομαι μόνο για τις νίκες, αλλά και να παίζω όμορφο, επιθετικό και δυναμικό ποδόσφαιρο. Αυτό που μου αρέσει είναι ένα ποδόσφαιρο κατοχής, μεγάλη επιθετικότητα στην άμυνα και δυνατά στην επίθεση. Να έχουμε εμείς την μπάλα και να βάζουμε πολλά γκολ».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: