14.1.15

Η Μαρία της ντροπής...



Γιατί απορείτε με την στάση της Χούκλη?...

email αναγνωστη

Δεν μου κάνει εντύπωση η στάση της κυρίας Χούκλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου. Και δεν πρέπει να κάνει εντύπωση και σε οποιονδήποτε πολίτη έχει μνήμη και θυμάται μερικές...
συμπεριφορές της δημοσιογράφου. Για παράδειγμα:
1) Την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2012, η κυρία Χούκλη παρουσίασε εκπομπή στον ΑΝΤΕΝΝΑ, με θέμα την επιστροφή στη δραχμή και τις καταστροφικές επιπτώσεις. Μια εκπομπή στην οποία μίλησαν όλοι οι τρομολάγνοι. Και-τι σύμπτωση!-μια εκπομπή στην υπηρεσία της ΝΔ με την επιχειρηματολογία της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
2) Πριν τις ευρωεκλογές, η κυρία Χούκλη άκουσε αδιαμαρτύρητα, χωρίς καν μια διευκρινιστική ερώτηση, δημοσιογράφο του καναλιού, στο δικό της δελτίο, να εκφοβίζει για μια ακόμα φορά τους Έλληνες, παροτρύνοντάς τους στην ουσία να ψηφίσουν συγκυβέρνηση. Ήταν τόσο απροκάλυπτη η προπαγάνδα, που ακόμα και εκπομπή του ίδιου του καναλιού (Ραδιοαρβύλα) την "περιποιήθηκε" δεόντως.
Η κυρία Χούκλη απλούστατα εκτελεί εντολές. Δεν πρόκειται για καμιά ανεξάρτητη δημοσιογράφο. Μάλλον για δημοσιογράφο "His masters voice" πρόκειται.
Ευχαριστώ

Δημήτρης Μαρκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: