22.1.15

Τσουκαλάς: Με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ σταματάει η κατηφόρα...

Δ. Τσουκαλάς: Με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ σταματάει η κατηφόρα και η εμμονή στη λιτότητα
... και η εμμονή στη λιτότητα...
«Η ψήφος στις 25 Γενάρη στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιλογή της διεκδίκησης καλύτερης ζωής σε μια Ευρώπη που αλλάζει, για να σταματήσει η κατηφόρα και η εμμονή στις πολιτικές λιτότητας», επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς.
Όπως...
σημειώνει, «ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά και το προεκλογικό κλίμα των ημερών, βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοδυναμίας. Η διεκδίκηση της αυτοδυναμίας για εμάς έχει τον χαρακτήρα της καθαρής λαϊκής εντολής για την επιτυχή έκβαση της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους και την υλοποίηση στο ακέραιο του προγράμματος μας».
Σύμφωνα με τον Δημ. Τσουκαλά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διεκδικεί την εντολή για να ασκήσει αλαζονικά μονοκομματική διακυβέρνηση. «Επιθυμούμε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, εθνικής αναγέννησης και αξιοπρέπειας. Και θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις για να ανακόψουμε την ανθρωπιστική κρίση και να συγκρουστούμε σκληρά με το κατεστημένο που χρεοκόπησε την Ελλάδα.
Γι' αυτό ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού και όχι λευκή επιταγή, όπως ο κ. Σαμαράς για να συνεχίσει την καταστροφή της χώρας. Θα συγκροτήσουμε μια ισχυρή και πολυσυλλεκτική κυβέρνηση σωτηρίας και αναγέννησης. Κριτήριό μας η ικανότητα, η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα.

Η ψήφος στις 25 Γενάρη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιλογή της διεκδίκησης καλύτερης ζωής σε μια Ευρώπη που αλλάζει, για να σταματήσει η κατηφόρα και η εμμονή στις πολιτικές λιτότητας.

Όλοι Σήμερα στις 7 το βράδυ στην Ομόνοια θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας! Εγγυόμαστε αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία. H ελπίδα θα γράψει τη νέα ιστορία της Ελλάδας. Η ελπίδα έρχεται», καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: