7.1.15

Γιατί έφυγε φουριόζος ο Αντώνης;..

Μία περίεργη διαδρομή που κατέληξε σε… ραδίκια!..

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στη Λάρισα και έκανε την πρώτη του προεκλογική ομιλία, έφυγε αμέσως από την πόλη χωρίς να συναντήσει κανέναν και πήγε στην Καρδίτσα.

Στην…
επιστροφή όμως ξαναπέρασε από τη Λάρισα, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί και βρέθηκε στην οικία του πρώην δημάρχου και νυν υποψήφιου βουλευτή Κ. Τζανακούλη. Η επίσκεψη αυτή δεν ανακοινώθηκε, αφού οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές της Λάρισας δηλώνουν άγνοια.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, «οι οικοδεσπότες είχαν ετοιμάσει ένα ολόκληρο αρνί για τον Πρωθυπουργό, πλην όμως ο κ. Σαμαράς δεν το άγγιξε, ούτε καν το πλησίασε. Εν συνεχεία ο κ. Τζανακούλης (ο οποίος εκτρέφει αρνιά, κατσίκια, κότες, γαλοπούλες) του είχε γαλοπούλα, αλλά πάλι ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε. Και ξαφνικά βγαίνουν τα δύο μυστικά γαστρονομικά όπλα της οικογένειας Τζανακούλη:

Οι «κεφτέδες του Νίκου» (άγνωστη συνταγή από έναν συνεργάτη του που είναι μάγειρας) και τα... αγριοραδίκια. Και τα δύο τίμησε δεόντως ο Πρωθυπουργός, οπότε λίγο προτού φύγει βγαίνει και το τρίτο μυστικό όπλο, το οποίο η οικογένεια το χαρακτήρισε «σπεσιαλιτέ του Τζανακούλη»: ξινός τραχανάς! Αλλά μη νομίζετε ότι ο Πρωθυπουργός έφυγε από την οικία Τζανακούλη χωρίς... προμήθειες.

Το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου γέμισε με τραχανά, κρασί, τσίπουρο και αγριοραδίκια».

Με ψηφοφόρους πάντως, σίγουρα δεν γέμισε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: