8.1.15

Δήλωση Μιχαλολιάκου σε πνεύμα... Σαμαρά...

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος
Σε δήλωσή του για τη χθεσινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo» ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υιοθετεί τη γραμμή Σαμαρά-Γεωργιάδη, κινδυνολογώντας και ταυτίζοντας όλους τους μετανάστες με τους...
φανατικούς ισλαμιστές δολοφόνους.

Ενδεικτικά παραθέτουμε τις δύο δηλώσεις:

Δήλωση Νίκου Μιχαλολιάκου

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την εγκληματική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η οποία είναι ένα δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην οποία θέλουν να μετατρέψουν το εθνικό κράτος των Ελλήνων τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Σύριζα και οι λοιπές δυνάμεις του "συνταγματικού" τόξου. Η υποκρισία και ο ψευτοανθρωπισμός πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Για να μην γίνει και η Αθήνα Παρίσι απαιτείται εθνική πολιτική στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και αυτήν την πολιτική εγγυάται μόνο η Χρυσή Αυγή»

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά

«Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα με δραματικό τρόπο. Στη Γαλλία ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε τον στρατό στους δρόμους. Σήμερα στο Παρίσι έγινε μακελειό, κι εδώ κάποιοι προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν ιθαγένειες. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού, θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια, ασφάλιση και περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες (...) Εκ μέρους των Ελλήνων, εκφράζω τη βαθιά μας θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Οι Ελληνες είμαστε αλληλέγγυοι στις οικογένειες των αθώων θυμάτων και συμμετέχουμε στο πένθος του φίλου γαλλικού λαού»

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: