19.1.15

Κάτσε, βρε Μεγαλέξανδρε, να τα πούμε!...

Τα βασικά χαρακτηριστικά του διάσημου - άγνωστου «νεκρού της Αμφίπολης», όπως προκύπτουν από την πρώτη ανθρωπολογική ανάλυση του σκελετικού υλικού, δηλαδή φύλο, ύψος και ηλικία, μην περιμένετε να...
τα ακούσετε σήμερα ή αύριο. Διαβάστε τα τώρα:

•Φύλο: Ανδρας

•Υψος: 1,90

•Ηλικία 58-60.

•Μαρμάρινη πλάκα: «Κάτσε, βρε Νικόλα, να τα πούμε».

♦ Τα ευρήματα οδηγούν ευθέως κάπου, κι αν διαπιστωθεί από τις περαιτέρω έρευνες ότι είναι Καλαματιανός, δεν μένει καμία αμφιβολία για τον διάσημο ένοικο του ταφικού μνημείου.

♦ Αμέσως θα γίνει όσιος σαν τον Παΐσιο και φυσικά ανατρέπονται όλα τα γκάλοπ από τη συγκλονιστική ανακάλυψη.

♦ Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις σήμερα, περνάμε στο προεκλογικό ρεπορτάζ. Επιδίωξη όλων των κομμάτων είναι η επίζηλη τρίτη θέση. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία θέλουν να βγουν τρίτοι.

♦ Ο Κουβέλης πάντα συγκαταβατικός και ήπιων τόνων: Θέλει να βγει η ΔΗΜΑΡ τρίτη από το τέλος.

♦ Μόνο αυξήσεις υπόσχεται από δω και πέρα ο Σαμαράς. Οι αυξήσεις αναλυτικά:

♦ Φως, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, διόδια, ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, μισθοί βουλευτών.

♦ Είδαμε όλοι την πρώτη πτήση στο διαφημιστικό του ΠΑΣΟΚ. Ο νέος επικίνδυνος κυβερνήτης Τσίπρας μπερδεύει τα μίλια με τα πόδια ή και τα χέρια και προτείνεται ως πιλότος-εγγύηση ο Βενιζέλος. Λεπτομέρειες:

1. Το αεροπλάνο που έγινε το γύρισμα είναι το αεροπλάνο που θα την κοπανήσει ο Βενιζέλος.

2. Ο Βενιζέλος θα σφηνώσει όταν θα πάει να μπει στο πιλοτήριο.

♦ Αεροπλάνο το ΠΑΣΟΚ, σιδηρόδρομο οι ΑΝ.ΕΛΛ., βγάζει και η Νέα Δημοκρατία διαφήμιση με βαπόρι, που την ετοιμάζει ο Βαρβιτσιώτης.

♦ Ο Σαμαράς μιλούσε χθες στην Καλαμάτα, γι' αυτό ήταν κλειστό το Μουσείο της Ακρόπολης.

♦ Ιστορική μέρα η χθεσινή για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οσο και να έψαχνες, δεν έβρισκες να έχει γίνει ούτε μία μαλακία.

♦ Τις μπιπ τις έλεγε η Νέα Δημοκρατία. Μας έλεγαν ότι για οποιαδήποτε συναλλαγή στις τράπεζες επί ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει χαράτσι. Θα κάνεις δηλαδή ανάληψη 100 ευρώ και θα μπαίνει χαράτσι 200 ευρώ.

♦ Και γιατί να γίνεται λόγος; Αφού δεν θα υπάρχουν τράπεζες. Τι ασχολούμαστε;

♦ Διαψεύδονται οι διαδικτυακές πληροφορίες ότι τράκαρε το αεροπλάνο της διαφήμισης του ΠΑΣΟΚ με την αμαξοστοιχία των ΑΝ.ΕΛΛ. Ουφ!

♦ Σκίζει ο Αδωνις στις συγκεντρώσεις-τσάι στα σπίτια. Εχει πουλήσει μέχρι τώρα 12.483 τάπερ, έναντι 8.342 του Ντινόπουλου.

♦ Η σύλληψη Ξηρού δεν τράβηξε. Γέλιο μάλλον έβγαλε. Γι' αυτό έσκασε νέα υπόθεση μαφιόζικης οργάνωσης, να ασχολούνται τα κανάλια και να νιώθουν ασφάλεια πριν πάνε στις κάλπες οι «νοικοκυραίοι». Το ωραιότερο που ακούστηκε τηλεοπτικά είναι ότι συνελήφθη ο... Τσοχατζόπουλος.

♦ Και το ωραιότερο, οι δημοσιογράφοι που απέδιδαν τους διαλόγους των μελών της οργάνωσης. Οι δημοσιογράφοι αυτοί δεν πρέπει να μπαίνουν στην ΕΣΗΕΑ, αλλά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

♦ Στο μεταξύ, πάλι δεν έδωσε συγχαρητήρια ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΛ.ΑΣ. Το δις εξαμαρτείν!

♦ Είχαμε και ντιμπέιτ εξ αποστάσεως. Σαμαράς στην Καλαμάτα, Τσίπρας στον Βόλο. Ο συντονιστής δημοσιογράφος ήταν στη Λιβαδειά.

♦ 6 το πρωί: Ξεχάστε αυτά που λέγαμε στην αρχή για την Αμφίπολη. Τόσες φορές ειπώθηκε, τώρα επιτέλους είναι αλήθεια. Ανακοινώνεται σήμερα-αύριο ότι βρέθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος! Και μάλιστα με φόρμες! Ο πρώτος που θα τον δει είναι βέβαια ο Σαμαράς με μπάλα στα χέρια που θα του πει: «Κάτσε, βρε Μεγαλέξανδρε, να τα πούμε».

Λάκης Μπέλλος (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: