17.1.15

Η έλευση Τσίπρα στο Βόλο «ξύπνησε» τους Νεοδημοκράτες...



Τρέχουν και δεν φτάνουν για την ταυτόχρονη συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Σάκη Κοκκίνη...

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ενόψει της σχεδόν ταυτόχρονης με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσης του...
υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Σάκη Κοκκίνη την Κυριακή, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Μπορεί με... διαφορά μίας ώρας, εφόσον ο κ. Κοκκίνης θα μιλήσει στο Volos Palace στις 18.00 και ο Αλέξης Τσίπρας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 19.00, να έχουν απέναντί τους τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και όχι κάποιον υποψήφιο του ψηφοδελτίου Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο οι υπεύθυνοι της παράταξης στο Νομό θεωρούν την εν λόγω συγκέντρωση εκλογικό βαρόμετρο, που θα κρίνει πολλά στις 25 του Γενάρη, μιας και μπορεί να επηρεάσει μεγάλο μέρος από τους χιλιάδες αναποφάσιστους ψηφοφόρους της Μαγνησίας.

Με εκείνα και με τα άλλα, η έλευση Τσίπρα στο Βόλο «ξύπνησε» καταπώς όλα αποδεικνύουν τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι προσπαθούν να επιτύχουν την μέγιστη δυνατή συσπείρωση στην συγκέντρωση ενός υποψηφίου τους στον οποίο ποντάρουν πολλά, ειδικά εάν αναλογισθεί κανείς ότι ο Σάκης Κοκκίνης αποτελεί την υποψηφιότητα επιλογή του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.

Από την άλλη πλευρά, οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία, σε διάταξη μάχης για την ανατροπή της μέχρι πρότινος κυβερνητικής πολιτικής, θεωρούν αδύνατον να υπολογίσουν το πραγματικό μέγεθος της προσέλευσης του κόσμου στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε κάθε περίπτωση... Κυριακή κοντή γιορτή..
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: