9.1.15

Τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ...

Δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του στενού συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη.
Oλα τα ονόματα...
Υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Υποψήφιοι θα είναι ο  πρώην...
δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας.

Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες.Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά. Στην Α' Πειραιά, η Νόνη Δούνια.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι της Ν.Δ., EΔΩ

Για το Επικρατείας

Στον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Θεόδωρο Φορτσάκη φαίνεται να καταλήγει η ΝΔ για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, που θα επικυρώσει τις αποφάσεις, ολοκληρώθηκε, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση του Επικρατείας θα γίνει τη Δευτέρα.

Σε εκλόγιμη θέση του ιδίου ψηφοδελτίου θα είναι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά (και υπουργός Επικρατείας) Δημήτρης Σταμάτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του έτερου στενού συνεργάτη Χρύσανθου Λαζαρίδη.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: