5.1.15

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη...

Από την Καστοριά έρχονται οι πρώτοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη. Την υποψηφιότητά τους, δήλωσε με ανακοίνωσή της η...
ίδια η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά.

Πρόκειται για τους :

Κοσμάς Βαρσάμης
Γεννήθηκε στην πόλη της Καστοριάς το Δεκέμβριο του 1967.
Κατάγεται από το Νεστόριο, γενέτειρα των γονιών του.
Σπούδασε Οδοντιατρική και είναι πτυχιούχος χειρουργικής στόματος και εμφυτευματολογίας.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Υγειονομικού.
Ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Καστοριάς.
Από το 1999 και μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καστοριάς.
Είναι γιος του Μιχάλη και της δημοσιογράφου Δέσποινας Βαρσάμη.
Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Ελευθερία Μαυρογένη κι έχουν έναν γιο τον Μιχάλη.
Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Καστοριάς (2007-2010)
Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ήταν Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Αρχί-Ζουμε Μαζί» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον Γιάννη Παπαϊορδανίδη.
Είναι γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς και της Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας

Παναγιώτης Κωστούλας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά. Αποφοίτησε από τη νομική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος master στο εμπορικό δίκαιο από το City University του Λονδίνου. Στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαϊου ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ελιάς. Σήμερα ζει κι εργάζεται στην Καστοριά ως δικηγόρος και είναι 29 ετών.

Παντελής Περιβολάρης
είναι βραβευμένος δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ. Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ με καταγωγή από τη Χίο και την Καστοριά και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδές στη δημοσιογραφία και στον Ελληνικό Πολιτισμό. Από το 1992 μέχρι σήμερα έχει πλούσια καριέρα σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, κυρίως στο αθλητικό ρεπορτάζ. Διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διευθυντής Υπηρεσιών Τύπου Εγκατάστασης στο Ελληνικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και Διευθυντής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Προλυμπιακού Τουρνουά Σόφτμπολ στην Ιταλία το 2007. Ασχολείται ενεργά με το αθλητικό κίνημα και είναι εν ενεργεία αθλητής καλαθοσφαίρισης. Είναι στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου

Σωτήριος Ραπτόπουλος

Καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στην Διδακτική Ξένων Γλωσσών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ετών 29 και κάτοικος Άργους Ορεστικού.
Εκλεγμένο μέλος της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Άργους Ορεστικού και από το 2013 εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Π.Ε. Καστοριάς...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: