27.1.15

Καμμένος: Γύρισε σελίδα ο τόπος...

Καμμένος: Γύρισε σελίδα ο τόπος - ΒΙΝΤΕΟ
Ολοκληρώθηκε η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.
Aκολουθεί συνέντευξη Τυπου.
BINTEO...
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την...
οργάνωση του κόμματος στο νέο σκηνικό που δημιουργείται μετεκλογικά, καθώς και η συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει το υπουργείο Άμυνας, ενώ σε θέσεις υφυπουργών στην κυβέρνηση τοποθετούνται ο Τέρενς Κουίκ, ο Νίκος Νικολόπουλος, Έλενα Κουντουρά και η Μαρία Κόλλια. Οι επιλογές έγιναν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με βάση την κοινοβουλευτική εμπειρία.
«Πλέον, το Σύνταγμα θα δουλεύει, θα λειτουργεί, όπως προβλέπει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, θα λειτουργεί ξανά από την αρχή, μετά από 2,5 χρόνια», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την συνεδρίαση  των ΑΝ.ΕΛ. 
Και πρόσθεσε: «Και το λέω αυτό, διότι στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ο απελθών πλέον Πρωθυπουργός δεν απάντησε ούτε σε μία ερώτηση πολιτικού αρχηγού».


  «Δεν εμφανίστηκε στη Βουλή, υποτίμησε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και, τελικά, όπως είδατε χθες, αρνήθηκε ακόμα και να παραδώσει. Γύρισε σελίδα ο τόπος», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο:


Στη μία το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος, όπου μεταξύ άλλων, θα ανακοινώσει την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: