23.1.15

«Θα αλλάξουμε τους κανόνες...



...αν είναι να αλλάξουμε την Ευρώπη και το ευρώ». 
-Η ανακοίνωση ΕΚΤ βάζει τέλος στην κινδυνολογία...
-Ο Σαμαράς πρόλαβε κι "έκαψε" τον Σταύρο Δήμα...
«Η ανακοίνωση ΕΚΤ βάζει τέλος στην κινδυνολογία. Ήταν η τελευταία ελπίδα για την ΝΔ και τον Σαμαρά», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη διακαναλική του συνέντευξη ενόψει των εκλογών της Κυριακής. 
Όπως...
σημείωσε ακόμη, «στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή είχα αναφερθεί στην ανάγκη για ποσοτική χαλάρωση και αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη. Ο Σαμαράς μου απάντησε ότι αυτά που λέω τα απαγορεύει το καταστατικό της ΕΕ. Το μεγάλο μειονέκτημα της χώρας ήταν ότι είχε έναν πρωθυπουργό που ήταν στην πρώτη γραμμή στήριξης της Μέρκελ στην Ευρώπη. Θα αλλάξουμε τους κανόνες αν είναι να αλλάξουμε την Ευρώπη και το ευρώ».

Σε ερώτηση για την προεδρική εκλογή και αν θα επιλέξει τον Σταύρο Δήμα, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την εκτίμησή του στον κ. Δήμα δηλώνοντας, ωστόσο, oτι ο Σαμαράς πρόλαβε και τον "έκαψε", καθώς πλέον συμβολίζει τις δυνάμεις του χθες....

Πρόθεσή του, όπως σημείωσε είναι η πρόταση του κόμματος να είναι μία πρόταση με κριτήριο «το κύρος του θεσμού όχι κατ' ανάγκην τις απόψεις αλλά τα δημοκρατικά καθήκοντα που ορίζει το Σύνταγμα και την ευρύτερη δυνατή συναίνεση που το Σύνταγμα ορίζει. Αυτά θα είναι τα κριτήρια τα δικά μας».

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: