8.1.15

Καστανίδης: Θα ξεκαθαρίσω μέσα στη μέρα αν θα είμαι υποψήφιος...

Καστανίδης: Θα ξεκαθαρίσω μέσα στη μέρα αν θα είμαι υποψήφιος
ΗΧΗΤΙΚΟ...
Θα αποσαφηνίσει μέσα στην ημέρα αν θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου ο Χάρης Καστανίδης, όπως είπε στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Θα αποσαφηνίσω τα πράγματα στην...
πρόοδο της ημέρας για το αν θα είμαι υποψήφιος», τόνισε αρχικά ο κ. Καστανίδης και συνέχισε:

«Αν είχα την εκτίμηση ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, δεν θα ξανασυναντιόντουσαν οι δρόμοι μας».

«Υπάρχουν τρία διαφορετικά στοιχεία. 1ον το γεγονός ότι δηλώθηκε στη διακήρυξη ότι η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση με πολιτικές λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας. 2ον γιατί δηλώθηκε ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς. 3ον, διότι έχει ειπωθεί ότι αναζητείται μόνο προοδευτική πολιτική με προοδευτικές συμμαχίες. Υπάρχουν τρείς στρατηγικής σημασίας αλλαγές οι οποίες μου επιτρέπουν να συμπράξουμε», ξεκαθάρισε ο κ. Καστανίδης και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου είχε πάρει την απόφαση να ενταχθούμε στον μηχανισμό στήριξης, δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν πλην του συνόλου της αριστεράς. Η χώρα τότε θα μπορούσε να βρεθεί σε καθεστώς χρεωκοπίας», σημείωσε ακόμα και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να κάνουμε τις σωστές κριτικές. Οι απόψεις μου είναι σταθερές. Τις διατηρώ ακέραια. Είχα διαφωνήσει και με την εγκατάλειψη του δημοψηφίσματος. Δεν θέλω να ακούω τρομοκρατημένες φωνές, ότι αν τότε προχωρούσαμε στο δημοψήφισμα, θα ήταν κόλαφος για τη χώρα. Η πολιτική πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική αν γινόταν δημοψήφισμα».

«Εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου στο Αγρίνιο, είπε «έσφαλα». Σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν την ειλικρίνεια της αυτοκριτικής ενώ αντίθετα, κρατώ πολύ μεγάλη απόσταση με ανθρώπους που με τη συμπεριφορά τους, δείχνουν ότι συνομιλούν μόνο με τον Θεό και την ιστορία», σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: