8.1.15

Στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη για τις ΡΙΖΕΣ...


Δεν κατεβαίνουν στις εκλογές (φωτό)...
Στον Άρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖΕΣ), οι οποίες ωστόσο δεν θα κατέλθουν στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.
Ο...
πρόεδρο του κόμματος, Βασίλης Καπερνάρος ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Σήμερα στον Άρειο Πάγο καταθέσαμε την ιδρυτική μας διακήρυξη. Ξεκινήσαμε. Δεν μας σταματά τίποτα».

Λίγο νωρίτερα, ανέβασε το λογότυπο του κόμματος.

Σε δήλωσή του ο Β. Καπερνάρος ανέφερε:


Σήμερα καταθέσαμε στον ‘Αρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξή μας. Σήμερα, ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους ‘Ελληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας.

Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους ‘Ελληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας.
Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας.

Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού.

Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς.

Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας.

Σήμερα αναγεννάται η Πατριωτική Δεξιά.

πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: